Telemarketing

I brancher med stigende konkurrence ser stadig flere virksomheder potentialet i at anvende nye værktøjer til at nå deres kunder. I Provide Business har vi mere end 20 års erfaring med at øge vores kunders salgs- og marketingaktiviteter og frigive ressourcer til at pleje deres forretning

Styrk din position i markedet

Hos Provide Business får du en samarbejdspartner inden for telemarketing, der arbejder hårdt og målrettet for at skabe gode, målbare resultater for din virksomhed ved brug af effektive og troværdige strategier.

Med gennemarbejdet og veludført telemarketingsarbejde kan du styrke din position på markedet markant i form af mersalg samt nye stærke kunderelationer.

Vi værner om at levere kvalitetsbevidst telemarketing med professionalisme.

Vi har 20 års erfaring med at skabe vækst for en lang række virksomheder i forskellige brancher og størrelser. 

Vi kører altid en testperiode for at komme dine forretningsmål i møde

Provide Business går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten. Hvorfor?
Fordi succesfuld mødebooking indebærer, at den både skal give kunden lyst til at høre mere om dine produkter – og til at købe dem!

Du får altid kvalitet og troværdighed

Vores medarbejderstab har et bredt branchekendskab og du er derfor sikret særdeles kompetent og pålidelig indsats fra vores side.

Vores ansatte er alle modne og salgserfarne folk med gode kompetencer, hvad angår kundekontakt. De er ansat under velfungerende arbejdsforhold, der gør, at alt arbejde udføres med fokus på at yde den bedste service for din virksomhed.

Vores mål er at skabe værdi og vækst for dig og din virksomhed! 

Professionel research og telemarketing

Uanset hvilken form for telemarketing og research opgave I ønsker at få løst på B2B-markedet, så har Provide Business over 20 års erfaring med planlægning, koordinering og eksekvering af researchprojekter og telemarketingsopgaver. 

Vi opererer bredt inden for telemarketing for at sikre et perfekt afsæt og en langsigtet succes for din virksomhed. 

Alle vores medarbejdere er dedikerede og tager ejerskab om deres opgaver, hvilket gør, at du kommer til at betragte dem som en del af din egen virksomhed.