Provide Business mødebooking telemarketing leadgenerering

Eller ring  +45 70 3456 11

Telemarketing

Uanset hvilken form for telemarketing og researchopgave I ønsker at få løst på B2B-markedet, så har Provide Business over 20 års erfaring med planlægning, koordinering og eksekvering af researchprojekter og telemarketingsopgaver.

Professionel research og telemarketing

I Provide Business har vi mere end 20 års erfaring med at øge vores kunders salgs- og marketingaktiviteter og frigive ressourcer til at pleje deres forretning. Vi tilbyder:

  • Mødebooking 
  • Segmentering af emner og målgruppe
  • Kvalificering af leads 
  • E-mail permission med bl.a. nyhedsbrev og direct mail kampagner
  • Tilmeldinger til seminar, webinar og andre events
  • Direkte salg B2C
  • Workshops
  • Online administration 

 

Vi kører altid en testperiode for at komme dine forretningsmål i møde

Provide Business går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten. Hvorfor?
Fordi succesfuld mødebooking indebærer, at den både skal give kunden lyst til at høre mere om dine produkter – og til at købe dem!

Du får altid kvalitet og troværdighed

Medarbejderstaben hos Provide Business har et bredt branchekendskab og du er derfor sikret særdeles kompetent og pålidelig indsats fra vores side.

Vores ansatte er alle modne og salgserfarne folk med gode kompetencer hvad angår kundekontakt. De er ansat under velfungerende arbejdsforhold, der gør, at alt arbejde udføres med fokus på at yde den bedste service for din virksomhed.

Vores mål er at skabe værdi og vækst for dig og din virksomhed! 

Styrk din position i markedet

Hos Provide Business får du en samarbejdspartner inden for telemarketing, der arbejder hårdt og målrettet for at skabe gode, målbare resultater for din virksomhed ved brug af effektive og troværdige strategier.

Med gennemarbejdet og veludført telemarketingsarbejde kan du styrke din position på markedet markant i form af mersalg samt nye stærke kunderelationer.

Vi værner om at levere kvalitetsbevidst telemarketing med professionalisme. Vi har 20 års erfaring med at skabe vækst for en lang række virksomheder i forskellige brancher og størrelser.