Provide Business mødebooking telemarketing leadgenerering

Eller ring  +45 70 3456 11

Skab resultater med Provide Business

Vi hjælper virksomheder med at få skabt professionelle og langsigtede kunderelationer. Vi samarbejder med virksomheder der ønsker at opnå sine salgsmål- og mere til

Sander Gruppen

“Vi bevæger os i en smal niche, og manglede et ekstra ben at støtte på, i forhold til at få mødekalenderen fyldt op.

Anette Jensen fra Provide Business, har siden starten af vort samarbejde for 1½ år siden, leveret kvalitets arbejde. Ikke nok med at møderne står i kø, så er kvaliteten af møderne- og ikke mindst Anettes måde at profilere Sander Gruppen på, helt i top.

Anette og Provide Business, vil fremover være en fast del af Sander Gruppens strategi, for hvervning af gamle, såvel som nye bekendtskaber.

En virksomhed og person, man trygt kan overlade et stort ansvar til.”

Julie Stilling Skyum

Projektleder, Sander Gruppen

ADK TEKNIK

“ADK Teknik & Låse ApS, har de sidste 3 måneder, benytte sig af Anette Foss Jensens gode evner til at booke salgsmøder.

Vi har i samarbejdet, haft fokus på alarm, kameraovervågning, adgangskontrol og låsesystemer og har ud fra Anettes rådgivning, opnået gode resultater.”

Jim Frederiksen

ADK Teknik og Låse ApS

Kold & Sort

KOLD & SORT

“Vi har benyttet os af Provide Business ekspertise til at få solgt billetter til Danmarks Største Open Air Dance Lounge Bar, Århus Havn – og samarbejdet fortsætter. Vi anbefaler klart deres ekspertise i vores netværk.”

Thomas Kold​

Ejer, Kold & Sort Live

Ase

“I Ase har vi haft et godt og udviklende samarbejde med ProvideBusiness ved Anette Foss Jensen. Vi har været glad for det høje faglige niveau, som Anette har udvist. Ligeledes har vi værdsat den gode og grundige sparring omkring håndtering af BtB leads samt sparring til hvordan man øger sin succesrate med mødebooking i BtB segmentet.

ProvideBusiness ved Anette Foss Jensen er en god og troværdig samarbejdspartner, når der skal bookes møder.”

Steffan Adelhardt ​

Digital Lead Manager, Ase

Rhetorica

“I Rhetorica er vi verdensmestre i at uddanne ledere og specialister i at komme ud over rampen med deres kommunikation. Og vi er superskarpe til at hjælpe virksomheder med at sætte ord på deres strategi, og få ordene at leve ude i virkeligheden. Høj faglighed og kvalitet er altafgørende og bærende i alt hvad vi gør.

Og det er præcis derfor vi er lykkelige over, at der findes en virksomhed som Provide Business. Her er de eksperter i alt det, som vi synes er svært; det strategiske salgsarbejde og opkaldet til potentielle kunder og samarbejdspartnere. Når du nu ikke selv er den bedste, eller den mest tålmodige – så er det en fornøjelse at opleve den kvalitet, loyalitet og målrettethed man oplever hos Provide Business”

Kim Ege Møller

Direktør, Rhetorica A/S

Site Guard

“Jeg har i mere end 10 år haft fornøjelsen af et samarbejde med Anette Foss Jensen, og er selvfølgelig fulgt med over i hendes seneste konstellation Provide Business. Anette har specialiseret sig indenfor vagt & sikkerhedsbranchen, hvor hun med sine gode kommunikative evner har booket adskillige kvalitetsmøder med nogle af landets største virksomheder. Uanset opgavens størrelse har Anette altid taget opgaven til sig og leveret flotte og brugbare resultater til Site Guard samt mine tidligere virksomheder. Jeg vil til enhver tid anbefale Provide Business! Ovenstående kan uddybes yderligere på tlf. 51 21 95 60.”

Bo Larsen

Direktør, Site Guard

Imploy

“Vi har benyttet Provide Business til at hjælpe os med mødebooking i forbindelse med vores salgsstrategi. På trods af at Imploy befinder sig i en af de hårdeste brancher, kunne Provide Business booke mange kundemøder indenfor den første prøveperiode. Det viser os, at de har den rette tilgang til opgaverne, samt dygtige medarbejdere med gode salgsevner.

Derfor kan jeg stærkt anbefale Provide Business, hvis I skal have hjælp til at finde jeres kommende nye kunder.

Vicram Channi

CEO, Imploy

AdAgenzy

Vi har brugt Provide Business til mødebooking, hvilket de har gjort rigtig godt. Der er kommet et stabilt flow af kvalificerede møder, med gode informationer om, hvad de har talt med et lead om. 

Bestemt anbefalet til B2B mødebooking, selv i konkurrenceprægede nicher.”

Kenneth Vilster

Ejer, AdAgenzy

NRGi

“NRGi har igennem en årrække benyttet Provide Business/Anette Foss ifm. mødebooking til vores kørende sælgere. Et samarbejde vi er meget tilfredse med og som igennem tiden har udviklet sig. Anette og hendes medarbejdere arbejder samvittighedsfuldt og professionelt med vores opgave og kommer med de varmeste anbefalinger herfra.!

Christian Wulff

Head of Sales, NRGi

Tornvig Christensen Maskiner

“Vi valgte i Tornvig Christensen maskiner at outsource vores møde bookinger efter en år række at have haft det In-House. 

Ved en tilfældighed blev vi henvist til Provide business , hvilket vi ikke har fortrudt et sekund. Vi føler os godt rustet og har fra starten i august 2022 følt en ro i maven ved at ligge bookingerne over til Anette og hendes gode og prof medarbejdere. 

Vi har en tæt dialog med Provide, de er omstillings parate når vi har haft nye procedurer i hvordan vi skulle gribe tingene an, og Anette er super god at at følge op på ting hvis noget skal finjusteres mm.

Kan varmt anbefale Provide.”

Søren Bjerggaard

Salgschef og medejer, Tornvig Christensen Maskiner A/S

Vores kunder