Provide Business mødebooking telemarketing leadgenerering

Eller ring  +45 70 3456 11

Seminar-/webinar opfølgning

At invitere til et seminar, webinar eller firmaevent kan være en vigtig brik i din salgsstrategi for at komme tættere på dine kunder.

Undgå at aflyse

Hos Provide Business tilrettelægger vi en telemarketingkampagne ud fra dine ønsker og behov.

Provide Business hjælper dig til at skabe interesse og øge deltagerraten på dine seminar-/webinar. Igennem telemarketing kontakter vi dine nye kunder skaber opmærksomhed omkring dine seminar-/webinar og virksomhed.

Vis Anette Foss Jensens profilProvide Business har fingeren på pulsen og har dagligt kontakt til markedet. Vi opsamler løbende viden i vore brancheteams. 

Det kan være tidskrævende at kontakte sin kundeportefølje eller nye leads, men den opgave tager vi gerne på vores skuldre og løfter opgaven. 

Vellykket telemarketing efterlader kunden med en oplevelse af at have opnået en fordel eller at blive stillet over for en spændende mulighed – og det give

Vi kører altid en testperiode for at komme dine forretningsmål i møde

Provide Business går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten. Hvorfor?
Fordi succesfuld mødebooking indebærer, at den både skal give kunden lyst til at høre mere om dine produkter – og til at købe dem!

Erfaring og succes går hånd i hånd

Dine nye kunder skal fra første samtale føle sig godt tilpas og tænke godt om dig og din virksomhed. Vi kontakter dine kunder med professionalisme og et smil. Vi vil altid være loyale overfor din virksomhed. 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og ønsker jer og jeres virksomhed den største succes. 

Alle kan løfte røret og taste et nummer, men det er en kunst at formidle budskabet på en ordenligt og interessant måde, så modtageren rent faktisk sidder tilbage med en oprigtig interesse.