Billede af logo-Provide Business

Teamet bag Provide Business

Vores mødebookere er alle erfarne profiler med stærke kompetencer inden for telemarketing og  salgsarbejde.

Anette

Anette Foss Jensen

Indehaver & Mødebooker

Anette har 22 års erfaring med telemarketing og har opbygget en enorm stor viden og netværk. Hun besidder stærke kommunikative evner, som er et vigtigt fundament i branchen.

Anette har gennem sin arbejdserfaring hjulpet adskillige virksomheder med opgaver inden for telemarketing i stort set alle brancher. 

Anette vægter troværdighed og professionalisme rigtig højt, og det afspejler sig i måden hun går til opgaverne på. 

Camilla

Camilla Andersen​

Mødebooker

Camilla er mødebooker med 10 års erfaring i telemarketingsbranchen. Hun er en allround mødebooker men sidder ofte med brancher såsom: energi, medlemsportaler, alarmsystemer og rengøring. 

Camilla skaber kontakt og aftaler møder, som etablerer starten på langvarige relationer på vegne af vores kunder. Hun har en positiv energi, der smitter gennem telefonen og møder altid kunderne med et smil.

Camilla er blevet kåret som årets mødebooker med 158 kvalitetsmøder på én måned!

Malene

Malene Rohde

Sekretær & mødebooker

Malene er vores blæksprutte og sidder både som mødebooker og klarer alle de administrative opgaver i virksomheden, der end måtte komme.

Malene har været selvstændig i mange år inden for fitnessbranchen og har oparbejdet en god salgserfaring gennem årene.

Malene er en yderst troværdig medarbejder, og det er mærkbart gennem telefonen. 

Amanda

Amanda Christensen

Mødebooker

Amanda har flere års erfaring som mødebooker og har en stor motivation for branchen. Hun tager enhver udfordring op og har et drive som de færreste besidder. 

Hun har stor erfaring inden for energibranchen og har booket adskillige kvalitetsmøder.

Sandra

Sandra Kaa Knøsgaard

Mødebooker

Sandra er uddannet markedsføringsøkonom. Hun er smilende, omgængelig og lærenem med en logisk tilgang til tingene.

Selvom hun er ny i faget, har hun hurtigt vist resultater, da hun har et stort gåpåmod og er god til at lægge sig på niveau med kunden.  Desuden har hun erfaring inden for salg fra egen virksomhed. 

I sin fritid er Sandra sikkerhedsvagt og bartender. 

 

Lea

Lea

Mødebooker

Lea er ny i faget og har taget mødebooking til sig med kæmpe gåpåmod. Hun er en pligtopfyldende medarbejder med ben i næsen og har en nærværende tilstedeværelse i telefonen.

Billede-paa-vej

Marie Bech Hvidt

PA & Mødebooker

Marie er Anettes højre hånd og er ansvarlig for at gribe alle de bolde hun kaster op i luften – det siger ikke så lidt. Derudover er Marie står for marketing, og når hun ikke laver det, hjælper hun med mødebooking. Marie har både god erfaring fra lignende stillinger på kontor, samt rigtig god salgserfaring. Marie kommer fra en stilling i Århus Kommune, hvor hun har hjulpet mennesker med ADHD. Marie har taget mødebooking til sig med kæmpe gåpåmod. Hun er en positiv og glad medarbejder med ben i næsen og har en nærværende tilstedeværelse i telefonen. 

Zarrias

Zarrias Møller

Mødebooker

Zarrias har I mere end 5 år arbejdet med telemarketing, hvor hans primære erfaring har været strøm. Han har både erfaring som sælger, supervisor, projektleder og som afdelingsleder.

Han har et stort drive, som gør, at han har arbejdet sig op i branchen. Han er en arbejdshest, som udfører sit arbejde til UG.