Vi vil være Danmarks mest loyale telemarketingbureau

Provide Business er et landsdækkende telemarketingbureau med speciale i mødebooking, markedsanalyser, leadgenerering og online administration.

Workshop og kursus i telemarketing og mødebooking B2B og B2C

Leadgenerering-workshop-Provide-Business
Workshop i leadgenerering

Telemarketing og mødebooking

Telemarketing, telefonsalg og mødebooking handler i høj grad om at formidle med overbevisning og erfaring - men det handler i lige så høj grad om at have styr på gældende lovgivning inden for både B2B og B2C. Det klæder vi dig på til at håndtere. Med en workshop gør vi dig klar til at kontakte dine kunder og sikre salg, som betaler sig langt ud i fremtiden.

Udfyld bookingformularen nedenfor eller kontakt indehaver og mødebooker Anette Foss Jensen på 70 34 56 11 eller afj@providebusiness.dk. for at høre mere om vores workshops og kurser.
Bookingformular

Provide Business udtalelser

ADK_Teknik

Jim Frederiksen

ADK Teknik & Låse ApS
"ADK Teknik & Låse ApS, har de sidste 3 måneder, benyttet sig af Anette Foss Jensens gode evner til at booke salgsmøder.

Vi har i samarbejdet, haft fokus på alarm, kameraovervågning, adgangskontrol og låsesystemer og har ud fra Anettes rådgivning, opnået gode resultater.

Bo Larsen

Supplier Team
"Jeg giver de bedste anbefalinger af Provide Business og Anette Foss som jeg har samarbejdet med siden år 2012 omkring opsøgende salg. 

Igennem alle årene har jeg kun oplevet en professionel tilgang til det at repræsentere mine interesser overfor mulige kommende kunder og jeg har ofte til det aftalte møde fået ros for den måde og form kunden er blevet kontaktet på. 

Igen kan jeg derfor kun give de bedste anbefalinger af Provide Business Aps"

Thomas Kold

Kold & Sort Live
"Vi har de sidste 6 måneder benyttet os af Provide Business og Anette Foss Jensens ekspertise ifm. at få solgt billetter til vores arrangement, Danmarks Største Open Air Dance Lounge Bar, på Århus Havn. 

Vores samarbejde fortsætter og vi vil bestemt bruge Provide Business i andre sammenhænge og klart anbefale deres ekspertise i vores netværk. 

I er velkommen til at kontakte mig, hvis det skulle være nødvendigt med uddybende info."
Anette Voss Jensen
Salgsdirektør

Tag trygt kontakt til salgsdirektør

Du kan ringe til hende på 7034 5611 for at høre mere eller mail på afj@providebusiness.dk

Anette står klar til at hjælpe dig og din forretning i mål. 
Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi vil være Danmarks mest loyale telemarketingbureau
- vi mener, hvad vi siger!
CVR NR.
© Copyright 2020 - Provide Business - All Rights Reserved
Hjemmeside lavet af: LYNPAKKEN.DK