Taking too long? Close loading screen.

Salgsrådgivning

Vækst- & konkurrencestrategier

Når du vælger et samarbejde med os hos Provide Business, får du mange fordele. Bl.a. arbejder vi ud fra din virksomheds generiske strategi, som tager udgangspunkt i de konkurrencemæssige fordele. Det positive er, at vi målrettet arbejder på at analysere din virksomhed med de eksisterende muligheder, men samtidigt også har øje for de nye, der ofte viser sig undervejs i processen.

Markedspenetrering

Hvis du som virksomhed søger at sikre et øget salg af dine eksisterende produkter, kan du enten fortrænge konkurrenterne og/eller trænge ind på det eksisterende marked. Som eksperter i rådgivning omkring din virksomheds brug af hele markedspenetreringsstrategien er det naturligvis os, du skal gå til.

Markedsudvikling

Som virksomhed kan du også ønske at øge afsætningen ved at sende eksisterende produkter ud til nye, anderledes segmenter. Og hér hjælper vi naturligvis gerne med at kigge på virksomhedens markedsudvikling – samt på hvordan vi kan hjælpe med at implementere vækststrategien i jeres virksomhed. 

Produktudvikling

Det er ligeledes en fordel, at vi gerne er behjælpelige med at rette din virksomheds aktiviteter mod at finde nye produkter og distributionsformer – og klargøre dem til levering på markedet så hurtigt som muligt. 

Du er meget velkommen til at tale mere med os om vækst- og konkurrencestrategier, markedspenetrering samt markeds- og produktudvikling . 

Ring venligst til salgsdirektør Anette Foss Jensen på 
40 40 01 84, som sidder klar ved telefonen eller send en mail til hende på afj@providebusiness.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.
Anette Foss Jensen
Salgsdirektør

Tag trygt kontakt til salgsdirektør

Du kan ringe til hende på 4040 0184 for at høre mere eller mail på afj@providebusiness.dk

Anette står klar til at hjælpe dig og din forretning i mål. 
Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi vil være Danmarks mest loyale telemarketingbureau
- vi mener, hvad vi siger!
© Copyright 2020 - Provide Business Aps - All Rights Reserved
Hjemmeside lavet af: LYNPAKKEN.DK
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram