Taking too long? Close loading screen.

Hvem er Provide Business?

Hvem er vi?

Kræfterne bag Provide Business har mere end 20 år bag sig inden for telemarketing og B2B-salg. Erfaringen taler sit tydelige sprog – og det gør Provide Business-navnet også. Vi gør nemlig, hvad vi hedder: We provide business – eller som man nok vil sige på godt dansk: Vi forsyner virksomheder med endnu mere virksomhed. 

Hvorfor skal du vælge os?

Alle kan løfte røret og taste et nummer. Men det er en kunst at formidle sit budskab til modtageren i den anden ende af røret, så vedkommende rent faktisk sidder tilbage med et smil og en nyfunden interesse i at vide mere. Vellykket telemarketing efterlader kunden med en oplevelse af at have opnået en fordel eller at blive stillet over for en spændende mulighed – og det giver vi.

  "Når vi ringer ud til potentielle kunder for dig, er vi dit ansigt udadtil - eller stemme udadtil, om man vil. Derfor er det meget vigtigt for os at møde kunderne med respekt og et smil. Og så er vores mange års erfaring med kundeservice og salg også en vigtig ingrediens, når vi skaber nye kontakter, som fører til gode salg for dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige kunder!" 

  - Per Molbo, mødebooker.
  Anette Foss Jensen
  Salgsdirektør

  Tag trygt kontakt til salgsdirektør

  Du kan ringe til hende på 7034 5611 for at høre mere eller mail på afj@providebusiness.dk

  Anette står klar til at hjælpe dig og din forretning i mål. 
  Vi glæder os til at høre fra dig.
  Vi vil være Danmarks mest loyale telemarketingbureau
  - vi mener, hvad vi siger!
  © Copyright 2020 - Provide Business - All Rights Reserved
  Hjemmeside lavet af: LYNPAKKEN.DK
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram