Vi vil være Danmarks mest loyale telemarketingbureau

Provide Business er et landsdækkende telemarketingbureau med speciale i mødebooking, markedsanalyser, leadgenerering og online administration.

Professionel mødebooking B2B skaber kontakt

Outsource din mødebooking

Effektiv mødebooking B2B er et håndværk. Derfor er det en fordel at gå til et telemarketingbureau, som er specialister i præcis denne disciplin. 

Når vi kontakter potentielle kunder på dine vegne, er det med professionalisme og et smil. Vi repræsenterer din virksomhed og sætter en ære i at booke møder, som har værdi for både dig og kunden. Derfor er booking af kvalitetsmøder et af vores kendetegn, når vi ringer ud for dig.

Vi står i høj grad for markedsføring af din virksomhed og agerer i denne rolle altid som den troværdige og solide samarbejdspartner, vi er.
<a href='https://providebusiness.dk/moedebooking/'>Mødebooking</a>
Specialister i kvalitets mødebooking

Testperiode

<a href='https://providebusiness.dk/moedebooking/'>Mødebooking</a>
Succesfuld mødebooking!

Vi kører altid en testperiode for
at komme dine forretningsmål i møde

Provide Business går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten. Hvorfor? 

Fordi succesfuld mødebooking indebærer, at den både skal give kunden lyst til at høre mere om dine produkter – og til at købe dem!

Erfaring og succes gennem 20 år er garanti for kvaliteten.

Dine nye kunder skal fra første samtale føle sig godt tilpas og tænke godt om dig. Hos Provide Business sørger vi for det med professionalisme og loyalitet.

Vi spreder dit budskab, skaber en tillidsfuld dialog og åbner dørene effektivt til dine kunder. Via os får du altid leveret de bedste møder – hver gang


Kontakt os i dag på 70 34 56 11 eller afj@providebusiness.dk og hør mere om, hvordan vi booker møder med nye kunder for dig.


Professionel mødebooking provide business
Professionelle mødebookere med erfaring er garanti for kvalitet
 • "ADK Teknik & Låse ApS, har de sidste 3 måneder, benyttet sig af Anette Foss Jensens gode evner til at booke salgsmøder.
  Vi har i samarbejdet, haft fokus på alarm, kameraovervågning, adgangskontrol og låsesystemer og har ud fra Anettes rådgivning, opnået gode resultater.
  ADK_Teknik

  Jim Frederiksen

  ADK Teknik & Låse ApS
 • ”Jeg har ofte til det aftalte møde fået ros for den måde og form, som kunden er blevet kontaktet på. Jeg kan derfor kun give de bedste anbefalinger til Provide Business ApS"

  Bo Larsen

  Supplier Team
 • "Vi har benyttet os af Provide Business’ ekspertise til at få solgt billetter til Danmarks Største Open Air Dance Lounge Bar, Århus Havn - og samarbejdet fortsætter. Vi anbefaler klart deres ekspertise i vores netværk."

  Thomas Kold

  Kold & Sort Live
Anette Voss Jensen
Salgsdirektør

Tag trygt kontakt til salgsdirektør

Du kan ringe til hende på 7034 5611 for at høre mere eller mail på afj@providebusiness.dk

Anette står klar til at hjælpe dig og din forretning i mål. 
Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi vil være Danmarks mest loyale telemarketingbureau
- vi mener, hvad vi siger!
CVR NR.
© Copyright 2020 - Provide Business - All Rights Reserved
Hjemmeside lavet af: LYNPAKKEN.DK