Taking too long? Close loading screen.

Markedsanalyser

Markedsanalyser

Markedsanalysen er grundlaget for al vækst. For har du først klarhed over markedet – og kender du dit potentiale derude – så kender du også indtjeningsmulighederne for din virksomhed. Så det er god start at kende dit marked til bunds og få overblik over, hvad der skal til for at tiltrække nye kunder. Det hjælper vi dig med.

Få så meget ud af dine penge som muligt

Ofte er der flere årsager til, at markederne bliver mere og mere pressede. Derfor er du som virksomhed nødt til at have et særligt fokus på dine markedsføringsomkostninger:

Du skal have mest muligt ud af dine penge! Men det er et stort og krævende arbejde at fastslå, hvem de nye, mulige kunder er, uanset om du vil ud på dit eksisterende marked eller et helt nyt, bl.a. i udlandet.
Og hér er det, at vi fra Provide Business kommer ind i billedet. Vi indhenter informationer om en række forhold, som udmønter sig i disse analysetyper:

Indhentning af troværdig info via telemarketing

Der er naturligvis flere måder at indhente oplysninger på. Og mange virksomheder indhenter løbende informationer fra forskellige statiske kilder, databaser og fra nettet.
Men det er bare ikke altid tilstrækkeligt at bruge de allerede eksisterende data! Derfor er det relevant at tage fat på os.

Vi hjælper dig med at indsamle de nødvendige, nye informationer via telefoninterviews.

Brug for en markedsanalyse?

Analyse typer:

Vi hjælper vores kunder med mange forskellige analyse typer

Imageanalyse

Kundeanalyse

Konkurrentanalyse

Kendskabsanalyse

Koncept- og produkttest

Analyse om samfundsøkonomi

Analyse om kulturelle
forhold mm.

Vi giver således din virksomhed en solid viden om dine kunders og konkurrenters adfærd, som du kan træffe dine beslutninger og handle ud fra. Men du kan fx også bruge analysen til at undersøge kundetilfredsheden i din virksomhed.
Anette Foss Jensen
Salgsdirektør

Tag trygt kontakt til salgsdirektør

Du kan ringe til hende på 4040 0184 for at høre mere eller mail på afj@providebusiness.dk

Anette står klar til at hjælpe dig og din forretning i mål. 
Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi vil være Danmarks mest loyale telemarketingbureau
- vi mener, hvad vi siger!
© Copyright 2020 - Provide Business Aps - All Rights Reserved
Hjemmeside lavet af: LYNPAKKEN.DK
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram