Markedsanalyser

Vi hjælper dig med flere forskellige analysetyper. Vi tilbyder bl.a.:


Kundetilfredsheds-undersøgelse

Kundeanalyse

Konkurrentanalyse

Kendskabsanalyse

Koncept- og produkttest

Analyse om samfundsøkonomi

Analyse om kulturelle
forhold m.m.

Markedsanalyser

Markedsanalysen er grundlaget for al vækst. For har du først klarhed over markedet – og kender du dit potentiale derude – så kender du også indtjeningsmulighederne for din virksomhed. Derfor er det en god idé at få undersøgt dit marked til bunds og få overblik over, hvad der skal til for at tiltrække nye kunder. Det hjælper vi dig med.

Kundetilfredsheds-undersøgelser

En kundetilfredshedsundersøgelse kan være den direkte vej til at målrette din indsats mod dine kunders behov og ønsker. Når du lytter til dine kunder, får du et forspring foran dine konkurrenter. 

Vi hjælper dig med at udforme og udføre kundetilfredshedsundersøgelser via telefon på personlig og professionel vis. Det signalerer til kunderne, at de bliver taget alvorligt og lyttet til. Og det bidrager til kundetilfredsheden – hvilket igen bidrager positivt til virksomhedens brand.

Kundetilfredshedsundersøgelser kan bidrage til at opsætte mål til medarbejdere, så de kan navigere efter, hvad kunderne rent faktisk efterspørger. På den måde bliver det nemmere at prioritere fremadrettede indsatser, som kan øge tilfredsheden og loyaliteten blandt kunderne.

Vi indhenter informationer for dig

Der er naturligvis flere måder at indhente oplysninger på. Og mange virksomheder indhenter løbende informationer fra forskellige statiske kilder, databaser og fra nettet.
Men det er bare ikke altid tilstrækkeligt at bruge de allerede eksisterende data! Derfor er det relevant at tage fat på os.

Vi hjælper dig med at indsamle de nødvendige, nye informationer via telefoninterviews.

Brug for en markedsanalyse?

Vi giver således din virksomhed en solid viden om dine kunders og konkurrenters adfærd, som du kan træffe dine beslutninger og handle ud fra dem. Men du kan fx også bruge analysen til at undersøge kundetilfredsheden i din virksomhed.
Anette Foss Jensen
Salgsdirektør

Tag trygt kontakt til salgsdirektør

Du kan ringe til hende på 7034 5611 for at høre mere eller mail på afj@providebusiness.dk

Anette står klar til at hjælpe dig og din forretning i mål. 
Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi vil være Danmarks mest loyale telemarketingbureau
- vi mener, hvad vi siger!
© Copyright 2020 - Provide Business - All Rights Reserved
Hjemmeside lavet af: LYNPAKKEN.DK
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram