Leadgenerering

Hvad er leadgenerering – og hvad skal du bruge det til?

Populært sagt er leadgenerering processen, hvor man indsamler informationer fra potentielle kunder/leads. Disse leads er uvurderlige for de fleste virksomheder – men de kan være tids- og energikrævende at få. Derfor outsourcer mange virksomheder i dag deres leadgenerering til eksterne marketingbureauer. Telemarketing er et velafprøvet redskab til at komme i dialog med potentielle kunder, og vores erfaring og viden inden for branchen sikrer dig høj kvalitet af leads.
Leadgenerering Provide-Business
Indsamling-af-data

Professionel leadgenerering

Leadgenerering er kunsten at finde kunderne – og bringe dem til dig. Provide Business har mere 20 års erfaring med professionel leadgenerering. Derfor får du hos os kvalificeret hjælp til at tiltrække nye kunder og udvide din kundeportefølje og dine salgsaktiviteter.

Vi arbejder med respekt og dialog

At lade os varetage opfølgning og kontakt til kunder frigiver væsentlig energi til din virksomhed, så salgsteamet kan fokusere på de kunder, som viser reel interesse. Vi håndterer kundekontakten med respekt og professionalisme og sikrer os i processen at bevare den gode dialog, så vi i tilfælde af et "nej" aldrig lukker nogen døre. På den måde kan vi vende tilbage og genoptage eventuel kontakt med kunden, når det giver mere mening for begge parter.Som kunde hos Provide Business får du:

- en trofast sparringspartner
- en succesfuld netværksåbner
- en tillidsvækkende referenceperson
- en personligt tilknyttet samarbejdspartner
- en stor faglig videnskilde
Anette Foss Jensen
Salgsdirektør

Tag trygt kontakt til salgsdirektør

Du kan ringe til hende på 7034 5611 for at høre mere eller mail på afj@providebusiness.dk

Anette står klar til at hjælpe dig og din forretning i mål. 
Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi vil være Danmarks mest loyale telemarketingbureau
- vi mener, hvad vi siger!
© Copyright 2020 - Provide Business - All Rights Reserved
Hjemmeside lavet af: LYNPAKKEN.DK
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram